Januar 2018

Så er vi godt og vel nået halvvejs i skoleåret. Vi havde et rigtig fint andet kvartal frem til jul og nytår.

8. og 9. klasse lavede skriftlig terminsprøve i december. Vi havde besøg af vores tilsynsførende, vi havde to blokdage hvor alle klasser fik fordybet sig i et emne i en hel dag. Eleverne var på ture, bl.a. var de store i Det Kongelige Teater for at se Maskeraden af Holberg, der var også udflugter til bl.a. Planetariet og Geologisk museeum.

Vi fik afholdt juleklippeklistredag og fik pyntet skolen fint frem til vores juleshow. Eleverne fik optrådt til jul med dukketeater og sang - det var en rigtig skøn fest.

Det kommende kvartal, januar, februar og marts vil bl.a. byde på: mundtlig terminsprøver for 8.-9. klasse, fastelavn for de små, en velfortjent vinterferie, forældrekonsultationer, samt en spændende temauge i uge 12 med temaet - Fælleskab, demokrati og medborgerskab.

              

 

 Efteråret 2017

Så kom efteråret, og der er ikke mere end 8 uge til jul ;-) - men inden da, er der meget, vi skal nå.

Årets første kvartal gik godt, vi fik bl.a. afholdt trivselsdage, som 8.-9. klasse stod for at arrangere, det gik rigtig fint.

Vi har afholdt introduktionsmøder, forældremøder og sportsdag. Eleverne har været på ture bl.a. Det Kongelige Teater og Den Blå Planet.

Det kommende kvartal er fyldt med forberedelser til juleshowet, hvor eleverne bl.a skal optræde med dukketeater og synge dere egen sang, som de har lavet med en gæste underviser, som er professionel sing a song writer.

Der er planlagt mange dejlige undervisningstimer, gode ture og juleklippeklistredag.

Vi holder åbent hus den 2. november fra 15 til 19 - hvor alle er velkomne.

 

                                        

 

 Velkommen til skoleåret 2017/2018

Så fik vi startet året godt op.                                                                                                                                                               

Vores skønne elever er vel ankommet, årsplaner er præsenteret for eleverne og undervisningen er i gang.                                 

Vi krydser fingre for godt vejr fredag den 18. august til skolefoto og til trivselsdage onsdag og torsdag den 6. og 7. september.

Vi holder forældreintroduktionsaftener i uge 34 og 35. I år lægger vi ud med forældremøder allerede i slutningen af september for eleverne i 0.-5. klasse og i start oktober for 6. til 9. klasse, før efterårsferien i uge 41.

Der er igen i år planlagt mange dejlige ture, hvor bl.a. nogen fører til Det kongelige Teater, den Blå Planet og til diverse museer og til Danse Kapellet i sport.

Vi glæder os til et dejligt skoleår.