Fakta om OIS

 

En forældredrevet friskole

 

Øresunds Internationale Skole blev etableret i 2003 og åbnede dørene for eleverne i august 2003. Skoleleder er Maria Lillelund.

 

Skolens tilsynsførende er per 27.03.2018:

Arne Petersen, Fynsvænget 2, 5500 Middelfart - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi er en lille skole med rundt regnet 85 elever i alt på hele skolen. Eleverne er fordelt på 4 hold. Antal elever pr. hold er max. 22.

Holdene er sammensat således:

Hold AB er 0. og 3. klassetrin.

Hold C er 4. og 5. klassetrin.

Hold D er 6. og 7. klassetrin.

Hold E er 8. og 9. klassetrin.

Sammensætningen af holdene er muligt, da holdene er små, og eleverne i en stor del af undervisningentiden bliver undervist individuelt, og fordi årsplaner er sammensat, så de imødeser sammensætningen af holdene. Den individuelle indgangsvinkel giver mulighed for at eleven kan arbejde ekstra med et emne når nødvendigt, samt elever der har brug for det kan blive udfodret yderligere. Således kan en elev som er meget dygtig i f.eks. matematik starte på 3. klasses pensum i 2. klasse. Holdenes sammensætning og den individuelle undervisning giver god mulighed for at eleverne tager ansvar for både deres egen og de andre klassekammeraters læring. 

Som skole med en størrelse af denne karakter, har vi mulighed for et meget tæt skole-hjem-samarbejde. Alle kender alle, elever som lærere, og det er altid muligt som forældre at finde en lærer at tale med. Vi har altid en forældreintroduktionsaften i starten af hvert skoleår, og to skole-hjem-samtaler i løbet af året, dog med mulighed for flere, hvis nødvendigt. Vi holder altid julefest og sommerfest med forældre. Vi har to idrætsdage, en temauge, to trivselsdage, 9. klasses sidste skoledag med karameller og vandkamp og hver klasse er på udflugt minimum 5 gange om året. 

Vi har haft elever til afgangseksamen siden 2011. Læs mere om skolen her på hjemmesiden.