November 2020

De først 3½ måneder af skoleåret er fløjet afsted. En tid som har været meget anderledes grundet corona restriktioner.

Vi har, alt dette til trods, haft et par rigtig gode måneder. Lærere og elever har været meget flittige i en hverdag med meget viden og læring.

Der har heldigvis været mulighed for mange god ture, hvor masker og sprit har været en del af

rutinen.

 

De små elever har været på et dejligt kreativt forløb på Statens museum for kunst i dansk med ”venner” som hoved emne.

    

                                  

 

4.-5. klasse har været på et interessant forløb i Parken hos FCK, hvor de har talt om alle de forskellige jobs, der bliver udført sådan et sted. Der blev også tid til en lille picnic i parken efter følgende.

  

                                             

 

I idræt har 6.-9. klasse være på forløb hos Dansekapellet i nordvest i idræt, hvor al undervisningen har stået i hip hoppens tegn.

 

                             

 

6.-7. klasse har været på en meget spændende tur til Roskilde Domkirke i november i et forløb i dansk.

 

                                 

                     

Møns Klint.

Vi har desværre i år måtte aflyse 8.-9. klasses tur til London, det var næsten ikke til at bære, når det er noget alle har gået og glædet sig til i rigtig mange år. Klassen tog i stedet torsdag den 29. oktober på en dejlig heldagstur til Møns Klint.

                      

 

En dag hvor de heldigvis var utrolig heldige med vejret og fik en smuk efterårsdag i den skønne natur. Eleverne modtog undervisning hos GeoCenter Møns Klint i Bjergarternes dannelse med deres professionelle underviser og endte, efter 500 trappetrin (med bævrende ben), undervisningen på stranden, hvor de selv skulle finde diverse sten arter.

De var også på et GPS-løb rundt i skovene omkring Møns Klint også leveret af GeoCentrets professionelle team. Der var eleverne delt op i grupper og skulle kæmpe om at finde elektroniske poster rundt i skoven.

En dag med mange nye indtryk og oplevelser, som sluttede af med fællesmiddag.

 

                                    

 

Vores juleshow har vi desværre måtte aflyse i år, og vi glæder os alle til at hverdagene bliver helt normale igen og alle må lege sammen.