Juli 2020

Så blev det endelig sommerferie. 

Det har været det mærkeligste forår nogensinde, det har været en prøvelse for os alle. Tak til forældre og elever for samarbejdet, alle har trukket deres del af læsset, og vi nåede derfor i mål med et forår, hvor vores elever har lært en masse og udviklet sig.

Kæmpe tillykke til vores 9. klasser, som vi er meget stolte af. De har som de første 9. klasser i mandsminde ikke gået til eksamen. De greb udfordringen da de skulle hjemmeundervises og gjorde det virkelig godt. I de 2 måneder viste de virkelig, at de var 9. klasser, de var fantastiske. Det var ikke nemt for nogen, men de fik lavet deres ting og deltog aktivt i undervisningen. Deres flotte afgangsresultater er beviset for deres store arbejde.

Vi er ikke i tvivl om, at de nok skal klare sig rigtig godt, de er en flok super dejlige unge mennesker, som vi er stolte af at kende.

Vi ønsker alle en rigtig god sommerferie.

 

                                                                               

 

Dimission og sidste skoledag

Traditionen tro blev der afholdt sidste skoledag for 9.klassen, hvor lærerne og 9. klassen normalt hygger og kæmper mod hinanden i et boldspil. Grundet tiderne blev det ikke til høvdingebold og vandkamp. Det blev til en skøn og meget anderledes dag, alle de andre elever måtte desværre blive hjemme, da vi grundet tiderne og reglerne ikke kunne have alle i huset, samtidig med hygge med 9. klasserne.

 

                                                              

 

 

 

Lærerne og eleverne spillede mod hinanden i det sjove selskabsspil Hint. Der blev nynnet alt fra gamle ABBA sangen til julekalender sange, quizzet i historieviden og mimet diverse fodboldspillere. Der blev grint og hygget. I år lykkedes det faktisk lærerne at vinde, ja, for første gang nogensinde. Måske det er det, vi skal kæmpe i for fremtiden.

Efterfølgende fik alle pizza og hyggede i gården. Alt i alt en super dejlig dag. De vil blive savnet både af de yngre elever og lærerne.

                                                                           

Sidste skoledag for Bh.kl. til 7.klasse foregik i år på Kastrup Fortet. Her var vi delt op i klasser og der blev leget, snakket og hygget. Vejret var dejligt og eleverne havde en dejlig tid sammen, inden den velfortjente ferie startede.

Vi siger tak for 2019-2020 og på gensyn den 10.august kl. 8:30. Vi glæder os til at se alle vores skønne elever.

 

Maj 2020

Elever, lærere samt forældre har været helt igennem fantastiske den sidste tid, hvor alt har været vendt på hovedet. I marts, april og maj har lærerne leveret og eleverne har modtaget netbaseret undervisning 5 timer hver dag. De mindre elever har været i huset i april og maj, med STOR afstand mellem sig.

Midt maj har vi så endelig kunne få, alle vores skønne elever tilbage i huset til undervisning. Det har været en stor fornøjelse at se alle igen. Vi er i den heldig position, at vi har mulighed for at huse alle. Vi kan levere 27½ klokketimer i huset. De møder mellem 8:15 og 9:15 og går mellem 13:45 og 14:45. Til trods for meget håndvask, skæve møde- og gå tider samt frikvarter, så giver det ca. 20 klokketimers undervisning af 60 minutter per uge til alle. Det er vi rigtig glade for, har kunne lade sig gøre.

Det har været en meget mærkelig tid for alle i Danmark og det meste af verden. Så vi er glade for, at vi nærmer os mere normale tider, til trods for, de mange restrektioner, der selvfølgelig stadig skal følges. Nu kan vi også holde møder i huset. 

Her et par skønne billeder fra undervisning i coronatiden.

Pas på jer selv og hinanden.

 

                                                           

                                                       Musik og bevægelse i gården med god afstand.  

 

  

                   

Spiselige kunst, fjernundervisning.

                                                      

   Orienteringsløb i idræt.    

 

                          

          Dejlige omgivelser - med rigtig god plads.    

        

          Dansetrin fra 1930 op igennem tiden til nutid - musik og bevægelse!

 

                                                                         

                                                            Motion i idræt.

 

 

April 2020

Vi er pt. i gang med et meget anderledes forår. Vi er godt i gang med fjernundervisning. Det går rigtig godt, skolens lærere, forældre og elever er simpelthen fantastiske.Vi savner vores skønne elever og vi glæder os meget til at se alle igen senere.

Vi har haft en forrygende start på på året. De store elever har haft mundtlig terminsprøver, hvilket er gået godt. Temaugen blev afholdt som fjernundervisning.

Vi har haft en skøn kunst eftermiddag, hvor eleverne viste deres kunst frem til deres forældre. En meget hyggelig eftermiddag.

De mindre elever har været på et spændende besøg på Rosenborg. 

 

Vi fik også afholdt en dejlig fastelavn - vi takker for kreativ deltagelse.

 

 

December 2019
Det har været et forrygende første halvdel af skoleåret. Der er sket rigtig meget. Eleverne har været på mange ture og oplevet meget. Vi har haft en skøn julefest og ønsker hermed alle en fantastik jul og en lykkebringende nytår.

Resized_20191206_173229.jpeg