Maj 2020

Elever, lærere samt forældre har været helt igennem fantastiske den sidste tid, hvor alt har været vendt på hovedet. I marts, april og maj har lærerne leveret og eleverne har modtaget netbaseret undervisning 5 timer hver dag. De mindre elever har været i huset i april og maj, med STOR afstand mellem sig.

Midt maj har vi så endelig kunne få, alle vores skønne elever tilbage i huset til undervisning. Det har været en stor fornøjelse at se alle igen. Vi er i den heldig position, at vi har mulighed for at huse alle. Vi kan levere 27½ klokketimer i huset. De møder mellem 8:15 og 9:15 og går mellem 13:45 og 14:45. Til trods for meget håndvask, skæve møde- og gå tider samt frikvarter, så giver det ca. 20 klokketimers undervisning af 60 minutter per uge til alle. Det er vi rigtig glade for, har kunne lade sig gøre.

Det har været en meget mærkelig tid for alle i Danmark og det meste af verden. Så vi er glade for, at vi nærmer os mere normale tider, til trods for, de mange restrektioner, der selvfølgelig stadig skal følges. Nu kan vi også holde møder i huset. 

Her et par skønne billeder fra undervisning i coronatiden.

Pas på jer selv og hinanden.

 

                                                           

                                                       Musik og bevægelse i gården med god afstand.  

 

  

                                                                          

        Spiselige kunst, fjernundervisning.                                                 Orienteringsløb i idræt.    

 

                                   

           Dejlige omgivelser - med rigtig god plads.                                           Dansetrin fra 1930 op igennem tiden til nutid -                                                                                                               musik og bevægelse!

 

                                                                         

                                                            Motion i idræt.

 

 

April 2020

Vi er pt. i gang med et meget anderledes forår. Vi er godt i gang med fjernundervisning. Det går rigtig godt, skolens lærere, forældre og elever er simpelthen fantastiske.Vi savner vores skønne elever og vi glæder os meget til at se alle igen senere.

Vi har haft en forrygende start på på året. De store elever har haft mundtlig terminsprøver, hvilket er gået godt. Temaugen blev afholdt som fjernundervisning.

Vi har haft en skøn kunst eftermiddag, hvor eleverne viste deres kunst frem til deres forældre. En meget hyggelig eftermiddag.

De mindre elever har været på et spændende besøg på Rosenborg. 

 

Vi fik også afholdt en dejlig fastelavn - vi takker for kreativ deltagelse.

 

 

December 2019
Det har været et forrygende første halvdel af skoleåret. Der er sket rigtig meget. Eleverne har været på mange ture og oplevet meget. Vi har haft en skøn julefest og ønsker hermed alle en fantastik jul og en lykkebringende nytår.

Resized_20191206_173229.jpeg